Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Printinformatie

Bij Miniature Makes vinden we het belangrijk dat je precies weet wat je kunt verwachten wanneer je een 3D-print bij ons bestelt. Hieronder vind je essentiële informatie over onze printprocessen en producteigenschappen:

  1. Gemaakt op Bestelling
    Onze 3D-prints worden vaak op bestelling gemaakt, wat betekent dat we niet altijd een voorraad aanhouden. Hierdoor kan de verwerkingstijd wat langer zijn. Voor specifieke informatie over levertijden verwijzen we je graag naar ons verzendbeleid.
  2. Printkwaliteit
    Onze 3D-prints worden geproduceerd met verschillende technieken, afhankelijk van het product. Resin prints worden standaard vervaardigd met een laaghoogte van 50 μm (0,05 mm per laag) voor een gedetailleerde en hoogwaardige afwerking. FDM-prints hebben doorgaans een laaghoogte van 0,20 mm. Indien er afwijkingen zijn in de printinstellingen, zoals een andere laaghoogte of printmethode, wordt dit duidelijk aangegeven bij het betreffende product. Voor meer informatie over ons productieproces kun je terecht op onze pagina over het productieproces.
  3. Ongeverfde Modellen
    Let op: alle 3D-prints worden ongeverfd geleverd. Dit geeft jou de vrijheid om de miniaturen volledig naar eigen smaak te schilderen en te personaliseren.
  4. Levering van Losse Onderdelen
    Modellen die door de artiest in losse onderdelen zijn ontworpen, worden ook als zodanig geleverd. Dit biedt je de mogelijkheid om zelf de positie en houding van de onderdelen te bepalen bij het samenstellen van het model.
  5. Levering met Basis
    Indien een model door de artiest met een basis wordt geleverd, is deze standaard inbegrepen. Als de basis op de productafbeelding zichtbaar is, wordt deze automatisch meegeleverd.
  6. Aanpasbaarheid
    Na ontvangst van het model kun je het geheel naar eigen wens aanpassen. Printlagen en oneffenheden kunnen bijvoorbeeld eenvoudig worden weggewerkt door schuren of het gebruik van hobbyplamuur, waardoor je jouw model perfect kunt afwerken.
  7. Duurzaamheid en Onderhoud
    Onze 3D-prints zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en stevig zijn. Om de levensduur van je miniatuur te verlengen, raden we aan deze te beschermen tegen direct zonlicht en extreme temperaturen. Mocht je extra vragen hebben over het onderhoud van je model, helpen we je graag verder.
  8. Klantenservice en Retourbeleid
    We streven ernaar dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Aangezien al onze 3D-prints op maat worden gemaakt, kunnen ze alleen geretourneerd worden bij fabricagefouten of schade tijdens het transport. Als je niet tevreden bent, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Bij MiniatureMakes zetten we ons in om 3D-prints van hoge kwaliteit te leveren die volledig aan jouw verwachtingen voldoen. Heb je nog vragen over onze producten of processen? Neem gerust contact met ons op via [contact@miniaturemakes.nl].